BogIntra og Lics indgår samarbejde

Forlagsrepræsentantskabsfirmaet Lics skal fremover varetage salgsdelen på vegne af salgsredskaberne BogIntra og Bog.nu, der er tilegnet boghandlere og forlag.

”BogIntra er en utrolig ting, og jeg er imponeret over, hvad det kan, og hvilket værktøj det kan være for både forlag og boghandlere. Derfor er jeg også meget begejstret for dette samarbejde,” siger Kristian Sondt, ejer af Lics.

BogIntra.dk, som er udviklet af Bindslev ApS, og forlagsrepræsentantskabsfirmaet Lics indgår samarbejde hvori Lics fremadrettet skal varetage salgsdelen på vegne af BogIntra og Bog.nu.

Bogintra er et lukket website for boghandlere og forlag, hvor man kan læse om aktuelle udgivelser og benytte det i sin marketing; Bog.nu udsender et dagligt nyhedsbrev om dagens boganmeldelser og øvrige bogstof i medierne til omkring 600 boghandlere og forlagsmedarbejdere. 

Bag Bindslev ApS står Kasper Bindslev Nielsen, som udover BogIntra ejer Forlaget Bindslev og er medejer af Bog.nu.

Kasper har i nogen tid ønsket at komme længere ud til boghandlere og forlag med BogIntra og Bog.nu. Aftalen med Lics et skridt i den retning, da Lics i forvejen har kontakt til både forlag og boghandlere.

Fra 2021 vil anmeldelser af udgivelser fra forlag, som ikke har en aftale med Bogintra og/eller Bog.nu, ikke længere blive registreret. Tidligere anmeldelser vil kun i begrænset omfang blive vist på Bog.nu eller indgå i Bog.nu’s daglige nyhedsbrev til cirka 250 boghandlere. 

---

Foto, Lics v-h: Kristian Sondt, Jesper Provstgaard Kristiansen.

 

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere