BogMarkedet går Bag Ordene og lancerer podcastserie

Vi bringer dig ind i forfatternes værksted og bag forhænget i boguniverset med vores nye podcastserie. Kristina Aamand fortæller i en sprudlende samtale om tilblivelsen af romanen ‘Sammenbragt’.  ÅBEN & GRATIS

Vi er stolte over at præsentere første afsnit i vores spritnye podcastserie, Bag Ordene.

Vært er Jan M. Johansen, vidende bogmenneske, hjælpsom bibliotekar, skarp debattør, flittig bogblogger – og ikke mindst: nysgerrig interviewer.

Første forfatter i den varme stol er Kristina Aamand, der for nylig udgav den humoristiske roman ‘Sammenbragt’. Bogen handler om en moderne familie med delebørn, glæder og sorger i hverdagen og ægtesengen – måske er den en smule selvbiografisk?

Samtalen fører os fra den personlige baggrund for ‘Sammenbragt’ over den erfarne forfatter Kristina Aamands oplevelser med forlag og bogunivers. Undervejs kommer vi forbi boghandleren, som forfatterne besøger flittigt i disse år.

Serien henvender sig til alle litteraturinteresserede, læsere, lyttere, andre forfattere. Professionelle i boguniverset – boghandlere, bibliotekarer, forlagsfolk og så videre – må også gerne lytte med!

Bag Ordene kan høres her

Dette podcastafsnit er præsenteret i samarbejde med HarperCollins Nordic DK.

PODCASTEN ER ÅBEN & GRATIS


Kommentarer

    • 30/08/2019
    • Kl. 16:31
    • Frydenlund
    Spændende. Kommer det kun til at handle om skønlitteratur, eller tager I også fat på den faglitterære del af branchen?
Du skal være logget ind for at kommentere