Bogmarkedet.dk får nye ejere og ny redaktør

BogMarkedet har fået nye ejere. Læs mere for at finde ud af, hvem ejerne er og hvad de videre planer er for BogMarkedet.

Det er med stor ydmyghed, vi i dag kan meddele, at vi overtager driften af BogMarkedet og det tilhørende nyhedsbrev. Vi ved, at det bliver hårdt arbejde at levere kvalitetsindhold om og til bogbranchen og samtidig leve op til de standarder, som Bjarke Larsen har sat igennem de sidste fem år. Den nye ejerkreds er et team, der blandt andet inkluderer bogiværksætter Rikki Tholstrup Jørgensen, der er medindehaver af bogbutikken 'Bogdrømme' i Vejle og forlaget Dreamlitt.

Dermed inkluderer ejerkredsen en person med viden om og interesse for branchen. På den daglige redaktørpost ansættes Mie Møller Nielsen, der er uddannet cand.mag.litt ved Aarhus Universitet og blandt andet har oversat flere bøger. Hurtigst muligt tilknyttes der en journalist med base i København, her er vi allerede i dialog med en mulig medarbejder.   Det er vores klare ønske at fastholde BogMarkedets aktualitet for både forlagsfolket såvel som boghandlerne. Ligesom vi håber, at forfattere, bloggere og andre boginteresserede læser med på sitet. Ejerkredsen har stor erfaring med drift af websites, og vi vil løbende forbedre sitet, så det ikke kun er indholdet, der er første klasse. Der er i øjeblikket nogle problemer med sitets stabilitet, og dem vil vi hurtigst muligt løse.

Vi er spændte og ydmyge i forhold til at komme i gang, samtidig er vi stolte og benovede over at overtage BogMarkedet fra Bjarke Larsen, der siden 2011 har drevet sitet med kyndighed og stor autencitet. Med nye folk, kommer også nye ideer. Vi er derfor fra redaktionens side meget interesserede i at vide, hvad I som abonnenter og læsere synes om, mangler, finder overflødigt, efterlyser og gerne ville vide mere om.
Vi vil som nye ejere gøre vores til, at sitet fastholder sin aktualitet i den faglige debat og er klar med friske nyheder, der er relevante for både aftagere og modtagere af litteratur. Selvom vi har mange idéer til, hvad vi mener kan være værdiskabende for læsere af siden og nyhedsbrevet, så vil vi ikke lave om på et godt koncept. Vi kontakter derfor løbende flere af nyhedsbrevets tidligere modtager for at få den helt rette idé om, hvad vi skal fokusere på. Vi kommer derfor langsomt til at rulle nye idéer ud på sitet, og vi håber, at I vil være med til at gøre det til en succes. Kun sammen kan vi skabe grobund for et levedygtigt nyhedsorgan for branchen.

Læs også: Litteratur

I første omgang skal vi lige på benene, så nyhedsbrevet bliver her i starten en smule amputeret, men i løbet af de kommende uger bliver nyhedsbrevet fuldt ud implementeret. I første omgang uden omkostninger for tidligere abonnenter. I skal selvfølgelig have chancen for at vurdere, om vi kan løfte denne store opgave.

Der går et par dage inden alle systemer er fuldt overdraget, og vi har f.eks. endnu ikke fået adgang til mails endnu. Skulle der være behov for at kontakte os, så kan I sende en mail til vores mail info@bogmarkedet.dk 

Med forventning om et fremtidigt godt samarbejde,

Mie Møller Nielsen og Rikki Tholstrup Jørgensen


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere