Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 21

Der synges den samme sang på bestsellerlisten, som de sidste ni uger. Jo Nesbø kan ikke vristes af førstepladsen og selvom Tørst ikke er så langt foran, så er det i denne uge kun Merete Pryds Helles Folkets Skønhed, der decideret kan true Nesbøs topplacering. Netop Merete Pryds Helle er den eneste udover Jo Nesbø, der tidligere har haft en førsteplads på BogMarkedets bestsellerliste.

Hvis man håbede på overraskelser i denne uge, så skuffer listen enormt. De to "nye" på listen er gamle kendinge, idet Naja Marie Aidt kommer stærkt ind på listen igen på en sjette-plads. I sidste uge måtte hun ellers sige farvel til listen, men det krævede kun en uge at komme tilbage. 

Maria Gerhardts "Der bor Hollywoodstjerne på Vejen" formår også at komme ind på listen igen efter et par ugers fravær. Derved bliver denne uges eneste nyheder to af dette års bedst sælgende bøger. 

UGE 21 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Jo Nesbø Tørst 1 9
2 Merete Pryds Folkets Skønhed 3 9
3 Anne Ekberg Kærlighed for Voksne 2 3
4 Jussi Adler Olsen Selfies 5 6
5 Maria Gerhardt Transfervindue 6 9
6 Naja Marie Aidt Har døden taget noget fra dig RE 8
7 Mads Peder Nordbo Pigen uden hud 4 2
8 Anne Mette Hancock Ligblomsten 8 7
9 Maria Helleberg Kvinderne fra Thy 9 4
10 Maria Gerhardt Der bor Hollywoodstjerner på Vejen RE 7

Listen siger farvel til Sara Blædel, der lige var på besøg en uge. Selvom Blædel stadig er i toppen på lufthavnens bestsellerliste, så er det ikke nok til at komme ind på denne uges liste. Vi siger også farvel til Julie Hastrups Mirakelmanden, der fik syv uger på listen. 

Husk at du kan se mange flere bestsellerlister her.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere