Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 23

Der sker ting og sager på BogMarkedets bestsellerliste. I denne uge har vi sagt farvel til tre bøger, hvilket betyder goddag til to nyheder og en gammel kending. Jo Nesbø holder stadig fast i førstepladsen og Merete Pryds Helle er stadig nummer to. Ugens højeste placerede nyhed kommer ind på en tredjeplads.

Tre bøger har ligget på listen fra den første uge, vi lavede BogMarkedets bestsellerliste. De to af dem ligger stadig nummer ét og to, så det er titler med lange liv og gode salgstal. Denne uge byder på en stærk nyhed fra Mari Jungstedt, der debuterer på listens tredjeplads med Den du elsker, der er den 12. bog i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson fra Visby politi.

Den anden nyhed er Lars Kjædegaards Før natten kommer, som også er den tiende krimi i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. To sejlivede serier, der stadig kan placere en bog i toppen af listerne. I næste uge ser vi frem til, hvordan Jesper Steins Papa klarer sin første uge på listerne.

UGE 22 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Jo Nesbø Tørst 1 11
2 Merete Pryds Folkets Skønhed 2 11
3 Mari Jungstedt Den du elsker NY 1
4 Jussi Adler Olsen Selfies 5 8
5 Paul Auster 4 3 2 1 4 2
6 Lars Kjædegaard Før natten kommer NY 1
7 Maria Gerhardt Transfervindue 6 11
8 Anne Ekberg Kærlighed for Voksne 3 5
9 Anne Mette Hancock Ligblomsten 9 9
10 Maria Gerhardt Der bor Hollywoodstjerner på Vejen RE 8

I denne uge sagde vi farvel til Maria Helleberg, der fik fem uger på listen. Maren Uthaug, der kun fik en uge og Mads Peder Nordbo, der fik tre uger. 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere