Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 30

De sidste par uger har bestsellerlisten ikke været opdateret. Det skyldes udelukkende, at vi ikke har modtaget bestsellerlister fra salgstederne, og dermed ikke har kunnet levere en fyldestgørende liste. I denne uge har vi samlet de lister, som vi har fået, men der mangler tal fra flere steder. Det kunne selvfølgelig påvirke listen i en anden retning. Vi håber på, at vi i næste uge har alle salgstederne med på listen igen. I denne uge må Jesper Stein så sige farvel til førstepladsen, mens Elsebeth Egholm stormer ind på listens tredjeplads.

Denne uges lidt amputerede liste byder Ildefonso Falcones velkommen på førstepladsen. Jordens Arvinger har haft en solid andenplads de sidste uger, men kan i denne uge overtage førstepladsen fra den ellers suveræne etter fra sidste liste. Jesper Stein siger midlertidigt farvel, men måske er han allerede tilbage på førstepladsen i næste uge, når vi får de restende salgssteder med i optællingen.

Ugens eneste nyhed er Elsebeth Egholms 'Jeg finder dig altid', som er første bind i Egholms serie om lægen og streetart-performeren Rina. Elsebeth Egholms bog udkom den 28. juli, og måske bliver den næste uges nummer ét.

UGE 30 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Ildefonso Falcones Jordens Arvinger 2 4
2 Jesper Stein Papa 1 5
3 Elsebeth Egholm Jeg finder dig altid NY 1
4 Jo Nesbø Tørst 3 16
5 Merete Pryds Folkets Skønhed 5 16
6 Terry Hayes Jeg er Pilgrim 10 2
7 Colson Whitehead Den underjordiske jernbane 4 4
8 Katrine Engberg Blodmåne 7 4
9 Leif Davidsen Djævlen i hullet 8 3
10 Jussi Adler Olsen Selfies 9 11

Ud af listen er røget Mari Jungstedts 'Den du elsker', som fik fem uger på listen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere