Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 31

Selvom bestsellerlisten nu er tilbage på fuld kraft er der ikke rigtig sket de store rokeringer. Der er kommet en ny nummer ét, mens den eneste nye på listen er en gammel kending. Der er stadig to titler, som har været med på samtlige lister BogMarkedet har lavet.

Elsebeth Egholms 'Jeg finder dig altid' gik direkte ind på listens tredjeplads i sidste uge. Spørgsmålet var, om Elsebeth Egholm kunne fravriste de to bestsellere Jordens Arvinger og Papa listens topplaceringer. Det kunne hun sagtens, og denne uges førsteplads er ret suveræn, idet Elsebeth Egholms nyeste krimi praktisk talt er nummer ét på alle lister.

Terry Hayes og Katrine Engberg går lidt frem, mens vi sikkert snart må sige farvel til den titel, som har haft flest førstepladser, nemlig Jo Nesbøs 'Tørst'. Maria Hellebergs 'Kvinderne fra Thy' vender nok engang tilbage på listen, men mon ikke den forlader os igen i næste uge.  

UGE 31 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Elsebeth Egholm Jeg finder dig altid 3 2
2 Jesper Stein Papa 2 6
3 Ildefonso Falcones Jordens Arvinger 1 5
4 Merete Pryds Folkets Skønhed 5 17
5 Terry Hayes Jeg er Pilgrim 6 3
6 Katrine Engberg Blodmåne 8 5
7 Colson Whitehead Den underjordiske jernbane 7 5
8 Jo Nesbø Tørst 4 17
9 Leif Davidsen Djævlen i hullet 9 4
10 Maria Helleberg Kvinderne fra Thy RE 7

I denne uge siger vi farvel til Jussis 'Selfies', der indtil videre har haft 11 uger på listen. Den har dog tidligere vendt tilbage på listen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere