Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 32

Elsebeth Egholm sidder solidt på førstepladsen. Ingen af de nuværende bøger på listen kan true Egholms førerposition. Hun må kigge sig over skulderen efter de nye titler fra Ken Follett og David Lagerkrantz, der nok skal vende op og ned på bestsellerlisten, når de bliver udgivet.

For første gang siden ferien er BogMarkedets bestsellerliste komplet. Alle salgssteder har meldt ind, men det giver ikke de helt store udsving i forhold til sidste uge. Elsebeth Egholm sidder solidt på førstepladsen, mens Ildefonso Falcones og Jesper Stein følger efter. 

Den eneste nye på listen i forhold til sidste uge er Anne Mette Hancocks 'Ligblomsten', som på ingen måde er en ny bog for listen. Denne uge er bogens 12. uge.

UGE 32 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Elsebeth Egholm Jeg finder dig altid 1 3
2 Ildefonso Falcones Jordens Arvinger 3 6
3 Jesper Stein Papa 2 7
4 Merete Pryds Folkets Skønhed 4 18
5 Terry Hayes Jeg er Pilgrim 5 4
6 Colson Whitehead Den underjordiske jernbane 7 6
7 Jo Nesbø Tørst 8 18
8 Katrine Engberg Blodmåne 6 6
9 Leif Davidsen Djævlen i hullet 9 5
10 Anne Mette Hancock Ligblomsten RE 12

Ud af listen er røget Maria Hellebergs 'Kvinderne fra Thy', der har levet et elevatorliv på listen, så måske ser vi den igen inden længe. Lige uden for listen roder Ken Folletts nye roman 'Den evige ild', som allerede nu er i forsalg på nettet, og bare forsalget får bogen til at røre på sig. Der er ingen tvivl om, at netop den bog brager ind på listen, når den ser bredt salg. Det samme kan vi også sige om David Lagerkrantz' 'Manden der søgte sin skygge', der også er begyndt at ryge over forsalgsdisken. 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere