Bogmarkedets bestsellerliste - Uge 34

Der sker virkelig meget på salgslisterne i denne uge. Tre store bøger er i forsalg, og en af titlerne ville komme direkte ind på listen udelukkende på forslaget alene. Det drejer sig om David Lagercrantz' kommende Millennium-krimi. Men også Camilla Läckberg og Ken Follets kommende udgivelser er på onlinehandlens toplister. I denne uge er det vel nok listens ældste titel, der stryger helt til tops.

Merete Pryds' 'Folkets Skønhed' har ligget i toppen af bestsellerlisten siden vi startede med at gennemgå de forskellige lister og lave en vægtet liste. I denne uge giver Merete Pryds Helle de andre baghjul, og sidste uges nummer et Elsebeth Egholm må se sig fortrængt til denne uges fjerdeplads. For udover 'Folkets Skønhed', så har også Ildefonso Falcones og den nye udgivelse af Paula Hawkins 'Det dybe vand' klaret sig bedre end Elsebeth Egholms nyeste krimi.

Paula Hawkins er dog ikke den eneste nye på listen. På listens 10'ende plads har Zadie Smith sneget sig ind med 'Swing Time'.

UGE 34 Forfatter Titel Sidste uge Antal uger
1 Merete Pryds Folkets Skønhed 3 20
2 Ildefonso Falcones Jordens Arvinger 4 8
3 Paula Hawkins Det dybe vand Ny 1
4 Elsebeth Egholm Jeg finder dig altid 1 5
5 Colson Whitehead Den underjordiske jernbane 5 8
6 Jesper Stein Papa 2 9
7 Terry Hayes Jeg er Pilgrim 6 6
8 Leif Davidsen Djævlen i hullet 7 7
9 Jo Nesbø Tørst 8 20
10 Zadie Smith Swing Time Ny 1

Ud af listen er røget 'Kvinderne fra Thy' af Maria Helleberg, men hun har før fundet tilbage på listen, samt Katrine Engberg med 'Blodmåne', der fik syv uger på listen.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere