Bogsalget i UK 2009

De første opgørelser over bogsalget i England I 2009 viser et svagt fald på 0,5 %, skriver engelske The Bookseller. Det ser imidlertid anderledes ud, hvis man kigger boghandlernes omsætning efter i sømmene. Her meldes om et fald på 6,9 %, hvilket blandt andet skyldes Woolworths konkurs i slutningen af 2008, men også konkurrencen fra supermarkeder og internet. Som i Danmark er det...

De første opgørelser over bogsalget i England I 2009 viser et svagt fald på 0,5 %, skriver engelske The Bookseller. Det ser imidlertid anderledes ud, hvis man kigger boghandlernes omsætning efter i sømmene. Her meldes om et fald på 6,9 %, hvilket blandt andet skyldes Woolworths konkurs i slutningen af 2008, men også konkurrencen fra supermarkeder og internet.

Som i Danmark er det Stephenie Meyer og Dan Brown, der har solgt bedst: På årets Top 50 ligger Meyer på hhv. 1., 3., 4., og 5. pladsen med bøgerne i Twilight-serien, mens Dan Brown har sneget sig ind imellem med Det forsvundne tegn. Stieg Larsson er eneste skandinav på listen med hele to titler i Top 15.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere