Bok & Bibliotek starter ny messe

Bok & Bibliotek, der gennem de sidste 16 år har afholdt den årlig bogmesse i Göteborg, planlægger en ny messe, Mediedagene i Göteborg. Den skal løbe af stabelen i marts 2012 og bl.a. handle om ophavsret og nye medieprodukter. Informationschef Birgitta Jacobsson-Ekblom siger til Svensk Bokhandel, at den almindelige bogmesse har taget en del mediespørgsmål op, »men gennem årene har vi...

Bok & Bibliotek, der gennem de sidste 16 år har afholdt den årlig bogmesse i Göteborg, planlægger en ny messe, Mediedagene i Göteborg. Den skal løbe af stabelen i marts 2012 og bl.a. handle om ophavsret og nye medieprodukter. Informationschef Birgitta Jacobsson-Ekblom siger til Svensk Bokhandel, at den almindelige bogmesse har taget en del mediespørgsmål op, »men gennem årene har vi noteret os, at der er behov for en særskilt mødeplads for mediespørgsmål, som tager sig af nye produkter, forandringer inden for mediebranchen, ophavsret og anden lovgivning.

Initiativet kom fra Medieakademiet i Göteborg, og vi kommer også til at samarbejde med bladudgivere, Göteborgs Internationale Filmfestival og Göteborg Universitet.« Birgitta Jacobsson-Ekblom regner med, at messen skal finde sted hvert år.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere