BookBites opruster

BookBites får ny investorkreds, der skal styrke den digitale bogplatform til folkeskoleelever.

Den digitale, interaktive folkeskolebibliotek BookBites, der tilbyder over 10.000 titler til folkeskoleelever, har fået en ny investorkreds. 

"I en moderne digitaliseret verden bliver vores tålmodighed konstant sat på prøve: Hvis bogen skal have en chance for at få del i vores opmærksomhed, skal den være der, når vi har tid, og gerne samtidig med, at vores bekendte læser den. Det rimer ikke så godt med at stå i kø (på biblioteket, red.) i dage eller uger," skriver CEO hos BookBites Lasse Nyrup om idéen bag i en artikel på sin LinkedIn-profil. 

Virksomheden startede i 2015, og allerede i løbet af det første år var medarbejderstaben oppe på 14. I 2016 havde 60.000 skoleelever adgang til BookBites. Virksomheden ekspandere til også at dække Norge.

Ny bestyrelsesformand og medejer af BookBites A/S er Jan Gaardboe, direktør i KMD. Han har stor erfaring med BookBites´ arbejdsområde og er tidligere stiftet UVdata, der udvikler digitale platforme til folkeskolen. Desuden skal Brian Lindgaard - der har mange års erfaring med forretningsudvikling og virksomhedsstrategi - bistå med at få BookBites endnu længere ud over Danmarks grænser. 

Inden længe bringer BogMarkedet et interview med Lasse Nyrup.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere