Brødrene Dværgmangust

Undertitel: Den dag Ditlev løb væk
Forfatter: Julie Vilstrup
Sider: 50
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Forlag: Forlaget mellemgaard

De fleste kender det at blive drillet. Det gør den lille, følsomme dværgmangust Ditlev, der bor i zoologisk have, i hvert fald. Når hans storebror, Didrik, driller ham, bliver han ked af det. Men hvordan lærer man sin egen bror, at han skal være sød? Ditlev får heldigvis lidt hjælp til at finde ud af det takket være nogle af havens andre dyr. Dette er fortællingen om, da Ditlev løb væk.           
Uddrag af bogen  ”Nu er det nok. Didrik er ond, og jeg vil ikke finde mig i det mere,” siger Ditlev. Med et hop er han nede på jorden, hvor han giver sig til at grave i sandet. Med sine kløer graver han dybere og dybere, indtil han pludselig er et sted, hvor han aldrig har været før – på den anden side af lågen.                   
Om forfatteren  Julie Sonne Vilstrup er bosat i Aalborg. Hun har tidligere udgivet to bøger. Mig, dem og alle jer andre – livet med skizofreni er en selvbiografisk fortælling om, hvordan forfatteren lever med sin sygdom. Børnebogen Isbjørnen Frederik vil have en ven er forgængeren til denne bog om Brødrene Dværgmangust, hvor der blandt andet er gensyn med isbjørnen Frederik.

Fakta om bogen
Titel: Brødrene Dværgmangust
Undertitel: Den dag Ditlev løb væk
Forfatter: Julie Vilstrup
Sider: 50
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere