Brevduens sang

  • Nye udgivelser
  • 18/04/2017
  • Kahrius

Undertitel: Digtsamling
Forfatter: Chris Clarence Sønderup
Sider: 44
Omslag: Paperback
Forlag: Kahrius

IND I MØRKET, UD I LYSET Digte om et voksent liv med depressioner, efterfølgende perioder med masser af lys og glæde ved livet. 
Chris Clarence Sønderup er født i København i 1950. Siden 1986 har han boet i Silkeborg Chris begyndte at skrive digte i 1970. I en periode var han en del af det litterære miljø i Havnegade omkring Poul Borum. Han fik trykt nogle digte i Hvedekorn og har udgivet to digtsamlinger. Han har altid tegnet og malet og sideløbende med et arbejde som portør er det blevet til flere udstillinger i lokale gallerier og sognegårde. Se hjemmesiden www.rubycon.dk. Det skal nævnes, at hans store interesse for musik altid har været en vigtig inspiration for ham. Digtene i denne bog beskriver et liv med depressioner. Han fik sin første depression i 1998 og har efterhånden lært at leve med livets skiftende vilkår. 
”Jeg har lært af livet bukket under og rejst mig igen fandt kræfter og ressourcer jeg ikke vidste jeg havde får tit at vide jeg er stærk det passer, det må jeg tage til mig livet vil mig det godt”. 

Fakta om bogen
Titel: Brevduens sang
Undertitel: Digtsamling
Forfatter: Chris Clarence Sønderup
Sider: 44
Omslag: Paperback
Forlag: Kahrius


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere