Busck køber Danmarks bedste boghandel

Viggo Madsens Boghandel i Aalborg, der i 1999 af Litteraturrådet blev valgt som Danmarks bedste boghandel, er pr. 1. juli solgt til Arnold Busck, som der igennem flere år har været ført forhandlinger med. Når Anna Grete og Bent Christensen har valgt at sælge netop nu, hænger det sammen med, at butikken stod foran en større ombygning, og de mener, at det bør være de fremtidige ejere, der...

Viggo Madsens Boghandel i Aalborg, der i 1999 af Litteraturrådet blev valgt som Danmarks bedste boghandel, er pr. 1. juli solgt til Arnold Busck, som der igennem flere år har været ført forhandlinger med. Når Anna Grete og Bent Christensen har valgt at sælge netop nu, hænger det sammen med, at butikken stod foran en større ombygning, og de mener, at det bør være de fremtidige ejere, der bestemmer, hvordan butikken skal indrettes.
Købet af den gamle Aalborg-boglade kommer som en naturlig forlængelse af Arnold Buscks fremstød i Midt- og Nordjylland. I løbet af de sidste 10 år har Busck købt boglader i Herning, Holstebro og Randers. I år har de desuden åbnet en børneboghandel i Bruuns Galleri i Århus, og i forvejen er Busck repræsenteret i Jylland med boghandler i Haderslev, Horsens og Sønderborg.
Kæden har nu 21 butikker fordelt over hele landet. Arnold
Buscks oprindelige boghandel i Købmagergade i København er i dag Danmarks største boghandel.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere