C.J. Tudors succesdebut udkommer på dansk

Gyldendal udgiver thrilleren der måske bliver den næste store internationale succes

'Kridtmanden’ – eller ’The Chalk Man’ som den hedder på originalsproget engelsk – udkommer i morgen den 19. april på Gyldendal.

C.J. Tudor har arbejdet som tekstforfatter, indtaler, tv-vært – og som hundelufter. Hun var tv-vært på programmet Moviewatch på Channel 4 i starten af 1990´erne. Selv om hun var en elendig interviewer, kom hun til at interviewe mange filmlegender såsom Robin Williams, Michael Douglas, Sigourney Weaver og flere andre.

Hun gjorde også instruktør Tim Robbins vred ved at udfritte ham omkring Susan Saradons bryster, og hun fik Robert Downey Jr. til at fremvise sin brystkasse for rullende kamera.

Allerede inden ’The Chalk Man’ udkom på det engelske hjemmemarked i januar 2018, var bogen solgt til udgivelse i 38 lande.

I sin anmeldelse skrev den engelske avis Daily Mail: “There are shades of Stephen King when the reality bends into the sinister, and a deliciously creepy finale.”

Og gyserkongen Stephen King himself gav ‘The Chalk Man’ følgende lovprisning med på vejen: 'If you like my stuff, you'll like this.’

Meget bedre anbefalinger kan en debutant vist ikke få.

Handling i ’Kridtmanden’

’Kridtmanden’ er en klaustrofobisk thriller om en livfarlig spøg, som en gruppe børn fra en landsby i England bliver indfanget i.

Historien starter uskyldigt med at gruppen af børn med Eddie i spidsen tegner små kridtmænd rundt omkring på landsbyens fortove. De små kridtmænd er hver især symboler på noget, men kun børnegruppen ved, hvad tegningerne symboliserer.

Men til stor overraskelse for børnene begynder der at opdukke fremmede tegninger lavet af ukendte gerningsmænd. Disse tegninger danner et spor, der leder ud til skoven. Historien tager fat på ny, da Eddie 30 år senere modtager et brev med en tegning af en kridtmand. Igen går det galt…

 

Vi glæder os til, at C.J. Tudor og ’Kridtmanden’ spreder uhygge!


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere