Christian Bach fylder 40 år

I dag, den 6. februar, fylder forlagschef for Carlsen Christian Bach rundt.

Christian Bach er et renæssancemenneske med mange talenter, smittende begejstring og højt energiniveau. - Som da han forelskede sig i Broadway-musicalen 'Kære Evan Hansen'. Han nøjedes ikke blot med at sikre sig rettighederne til bogudgivelsen. Han oversatte den selvfølgelig også, nu han var i gang.

Christian Bach kom til Carlsen i 2017. Før det var han markedschef for børne- og ungdomslitteratur hos Gyldendal. Han er uddannet folkeskolelærer og har undervist på Ny Holte Skole. I 2010 kom han til Gyldendal, hvor han blandt meget andet har udviklet digitale undervisningsmidler. Formidling til børn og unge har altid været kraftkilden bag Christian Bachs arbejde.

Christian Bach nærer særlig kærlighed for den såkaldte Young Adult Fiction, litteratur til unge voksne.

Han er desuden er passioneret musikelsker, hvilket i hans ungdom førte ham rundt på scener landet over i bands, musicals og Dansk Melodi Grand Prix. Han bor på Vesterbro og med sine forældre i Jylland har han dele-hunden Bella. Han er den eneste i Carlsens historie - i hvert fald så vidt vides - der har taget hundens første sygedag.

BogMarkedet ønsker tillykke!

Foto: Thomas A


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere