Cybosaurus

  • Nye udgivelser
  • 26/01/2017
  • Turbine

Forfatter: Nanna Louise Teckemeier
Illustrator: Rasmus Jensen
Sider: 296
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Lugten af friske metalspåner og ozon hang i luften over arenaen. Martin lagde hånden på cybosaurens skællede hud, dens krop kastede en lang skygge ned over ham. Dyrene var rastløse. Brølen og hyl blandede sig med den skærende lyd af rustningspladerne, der skrabede imod hinanden, jern imod jern. Snart ville de blive lukket ud i arenaen. Snart ville der være blodspor i metalspånerne. Snart skulle kampen starte.

Dagen, som de to bedstevenner Martin og Ras har ventet på hele deres liv, er endelig kommet! De skal til optagelseprøve på Sauroakakademiet. Akademiet for cybosaurlærlinge, og det eneste sted i Merwin, hvor man kan blive officielt uddannet til at føre en cybosaur. Cybosaurer er levende dinosaurer udbygget med mekaniske dele og implanteret software, så de kan styres af mennesker - i hvert fald til dels. Inderst inde er de stadig farlige dyr, der kræver både mod og vilje at kontrollere.
 
Martin og Ras har indtil optagelsesprøven levet et usselt og hårdt liv som arbejdsslaver for den brutale Joe på hans cybosaurværksted, kun med den ene ting for øje, at de en dag skulle stå i Saurion, den store kamparena, med muligheden for at blive optaget på det prestigefyldte akademi.
 
Men da Martin løber ind i sit store idol, cybomesteren Farrah, og tager et skæbnesvangert valg, bliver drengenes omhyggeligt lagte planer slået ud af kurs. Kan deres venskab overleve de udfordringer, de pludselig står over for - og kan de selv?
Det bliver en hæsblæsende og nervepirrende kamp for livet og drømmene i en verden, der virker som om, den er specielt designet til at få én ned med nakken. Da Martin udstyres med den nærmest skinddøde cybosaur, Tusindfryd, virker det nærmest håbløst at få drømmen om en plads på akademiet, og et bedre liv, til at gå i opfyldelse. 

Tør Martin følge den store drøm og tage kampen op i arenaens metalspåner? Eller er man bare en idiot, hvis man tror, at man kan vinde sig en bedre plads i livet, imod alle odds? Men det er i spånerne, det gælder, som man siger på Sauroakademiet.

Fakta om bogen
Titel: Cybosaurus
Forfatter: Nanna Louise Teckemeier
Illustrator: Rasmus Jensen
Sider: 296
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere