DAMERNES MAGASIN

Undertitel: To stærke kvinder, der nåede deres mål
Forfatter: Jens Erik Villadsen og Benny Vejlby
Sider: 275
Omslag: Indbundet
Forlag: VESTviden

”Damerne fra Lidenlund”
I 1988 besøgte DR TV Kulturafdeling DAMERNES MAGASIN i Lemvig og dets indehavere, søstrene Elly og Ingrid Bache Lauridsen.
Da udsendelsen blev sendt, var de med ét landskendte, ja langt ud over Danmarks grænser.I mange år var der ligefrem busture til Lemvig for at besøge Damernes Magasin.
Selv i dag er de kendte i såvel Lemvig, som ude i landet. Hvis man nævner ”Damerne” fra Lemvig, ved alle, at man taler om søstrene Elly og Ingrid Bache Lauridsen.
De drev Damernes Magasin i Lemvig fra 1959 til 1997 efter en stil, som mange i dag vil hævde hørte hjemme i en anden tid, med morgenandagt hver dag og man var De’s og på efternavn med såvel kunder, som med ”Damerne”.
De var altid opdateret på moden, hvilket de blev ved besøg på de mange modemesser i Paris, Düsseldorf og på alle modemesser i København.
De var meget engagerede i kirkelivet i Lemvig og som besøgsvenner på sygehus og plejehjem.
Bogen prøver at fastholde og præsentere historien om ”Damerne” så realistisk, som det er muligt ved interviews med familien, tidligere ansatte og venner.
Desuden inkluderer bogen en ca. 2 timers DVD med ”Damerne”, dagligdagen i forretningen og deres modeshows fra 1989.
Nu afdøde Jane Aamund, der havde stor kendskab til Lemvig og ”Damerne”, nåede at skrive forord til bogen.
Fakta om bogenBogen er på 276 sider, trykt på fineste glittede papir og i hardcover indbinding.Udover de mange fortællinger og interviews er bogen rigt illustreret med billeder fra ”Damernes” arkiv og annoncer fra alle årene.DVD indsat i bogen, med optagelser fra 1989.De har skrevet bogen:Benny VejlbyFotograf – har indsamlet og bearbejdet billeder og udklip m.m.Jens Erik VilladsenForfatter – har stået for bogens tekster.

Fakta om bogen
Titel: DAMERNES MAGASIN
Undertitel: To stærke kvinder, der nåede deres mål
Forfatter: Jens Erik Villadsen og Benny Vejlby
Sider: 275
Omslag: Indbundet
Forlag: VESTviden


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere