Dan Browns 'Origin' klar med forside og trailer

Dan Browns nyeste skud på stammen over symbolforskeren Robert Langdons færden har nu fået bogforside og bogtrailer. I sidste bog, Inferno, løb Langdon rundt i Italien i bl.a. Firenze, og i den næste bog foregår handlingen i Spanien.

”I Origin bliver Langdon kastet ind i spændingsfeltet mellem to af menneskehedens ældste spørgsmål: Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen?” fortæller forlaget Doubleday, der også er forlaget bag Dan Browns tidligere værker om Harvard-professoren Engle og Dæmoner, Da Vinci Mysteriet, Det forsvundne tegn og Inferno. Doubleday har for nyligt afsløret bogens forside, samt udgivet en bogtrailer. Det skriver nyhedssitet Publishers Weekly.

I Origin er det hovedsageligt Madrid, Barcelona, Sevilla og Bilbao, der besøges. Sidstnævnte by er desuden hjembyen for Guggenheim museet.

Origin udkommer i USA og Canada den 3. oktober 2017 i hardcover samt som e-bog og lydbog fra Penguin Random House Audio. I Storbritannien er det forlaget Transworld Publishers, der udgiver den, Vintage Espanol i Spanien og herhjemme i Danmark er det forlaget Hr. Ferdinand under titlen Oprindelse.

Ifølge forlaget Doubleday er der på verdensplan solgt mere end 200 millioner af Dan Browns bøger. De er oversat til 56 sprog.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere