Danmarks største debutantpris

Årets to mest lovende, yngre danske debutanter er netop blevet kåret, og i år bliver det Theis Ørntoft og Louise Øhrstrøm, der modtager Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat på 50.000 kr.. Ørntoft for digtsamlingen Yeah-suiten, der udkom på Gyldendal i 2009, og Øhrstrøm for romanen Efter rosinen, der udkom på EC Edition i 2010.Prisen uddeles en gang årligt og blev uddelt...

Årets to mest lovende, yngre danske debutanter er netop blevet kåret, og i år bliver det Theis Ørntoft og Louise Øhrstrøm, der modtager Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat på 50.000 kr.. Ørntoft for digtsamlingen Yeah-suiten, der udkom på Gyldendal i 2009, og Øhrstrøm for romanen Efter rosinen, der udkom på EC Edition i 2010.

Prisen uddeles en gang årligt og blev uddelt for første gang i 2006. Tidligere modtagere er Maja Lee Langvad, Henriette E. Møller, Kim Leine, Jakob Berner Moe, Meghan D. Jakobsen, Lone Aburas og Maja Magdalena Swiderska. Legatet blev stiftet af det tidligere boghandlerpar i Vejle, Bodil og Jørgen Munch-Christensen.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere