Dansk forfatter får forskud på over en million

Forfatteren Michael Katz Krefeld er nået op i krimiforfatternes superliga. Lindhardt og Ringhof betaler over en mio. kr. i forskud for Katz Krefelds tre næste romaner. Michael Katz Krefeld debuterede i 2008 med Før stormen, som kom på Gyldendal, og Det danske Kriminalakademi kårede den som Årets krimidebut. I 2009 købte Lindhardt og Ringhof efterfølgeren Pans hemmelighed for et...

Forfatteren Michael Katz Krefeld er nået op i krimiforfatternes superliga. Lindhardt og Ringhof betaler over en mio. kr. i forskud for Katz Krefelds tre næste romaner.

Michael Katz Krefeld debuterede i 2008 med Før stormen, som kom på Gyldendal, og Det danske Kriminalakademi kårede den som Årets krimidebut. I 2009 købte Lindhardt og Ringhof efterfølgeren Pans hemmelighed for et sekscifret beløb, og nu satser L&R så yderligere på forfatterskabet. Den næste roman, Protokollen, udkommer til efteråret, og de to følgende romaner kommer i 2012 og 2013. Det er Katz Krefelds agent, Lars Ringhof, der har forhandlet de lukrative kontrakter igennem.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere