Dansk undervisningsforlag blandt Europas bedste

Forlaget Systime og forfatteren Preben Brock Jacobsen vandt sølv med udgivelsen ‘Kristendomskritik i medierne’ ved kåringen af Europas bedste undervisningsmateriale.


For sjette år i træk høster Systime en pris for Europas bedste undervisningsmateriale ved Best European Learning Materials Awards (BELMA), som blev uddelt på bogmessen i Frankfurt den 19. oktober kl. 16.
“Jeg ville undersøge, hvad det egentlig er for et billede af kristendom, der gives i medierne”, fortæller Preben Brock Jacobsen, der i bogen beskæftiger sig med kritik og forsvar af kristendom i de danske medier gennem de seneste fem år.


Video: Hør Preben Brock Jacobsen fortælle om udgivelsen


Om BELMA

BELMA står for Best European Learning Materials Awards, en årlig begivenhed som finder sted i oktober på bogmessen i Frankfurt. En jury bestående af 9 medlemmer, hvoraf flere er professorer ved universiteter rundt om i Europa, bedømmer de indstillede materialer. De bedste materialer kåres med guld, sølv eller bronze.


Om forfatteren

Preben Brock Jacobsen (f. 1946) er cand.mag. og skriver ud fra mange års erfaringer som gymnasielærer i religion og dansk. Han har tidligere skrevet den velmodtagne bog, MODERNITET – kristendom og etik, og flere artikler i bøger, tidsskrifter og dagblade, bl.a. i Kristeligt Dagblad. 

Om bogen

Kristendomskritik i medierne har ungdomsuddannelser og videregående uddannelser som primære målgrupper. Den anbefales også til brug for den enkelte, der er interesseret i kristendom. Bogens indhold af tekster, videoer, billeder og mange forslag til opgaver gør den også velegnet til studiekredse. Udgivet som trykt bog og iBog® på forlaget Systime. Læs mere på kristendomskritik.systime.dk


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere