Dato fastsat for Branchetræf 2016

Boghandlerforeningen og Danske Forlag inviterer til 24-timers-træf under temaet ’samarbejde og mersalg’.

”Hvordan kan vi sammen sælge flere bøger?” Det er kernespørgsmålet, der slår tonen an for Branchetræf 2016, som arrangeres i et samarbejde mellem Boghandlerforeningen og Danske Forlag. Dette års tema er ’samarbejde og mersalg,’ og datoen er fastsat til den 10. maj 2016.
Her inviteres alle branchens aktører til 24 tætpakkede timer på Signatur Hotel Storebæk i Nyborg. Fra klokken 12.00 den 10. maj til kl. 12.00 den 11. maj er der her foredrag, information, netværk og socialt samvær for alle boghandlere og forlag.
Branchetræffet er de senere år afholdt hver andet år. Som noget nyt i forhold til 2012 og 2014 er branchetræffet 2016 for hele branchen og ikke kun de to foreningers medlemmer.   

Følg med på Twitter
Endnu er der ikke meget nyt at reportere i forhold til programmet, som officielt udsendes 1. februar 2016. Branchetræffet er lige nu i en planlægningsfase, men arrangørerne oplyser, at ambitionerne er at hente oplægsholdere fra både ind- og udland.
Arrangementsudvalget består af Lene Juul, adm. direktør for JP/Politikens Forlag, Mette Holbæk, markedsdirektør på Gyldendal, Helle Busck Fensvig, adm. direktør for Arnold Busck, samt Lise Scharff, direktør for Polyteknisk Boghandel. Projektleder er Jens Clausager.
Et andet nyt tiltag i forhold til foregående år er en tidlig inddragelse af sociale medier. På Twitter bliver det nemlig muligt at følge med i forberedelserne til branchetræffet på #branchetræf2016.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere