DE TRE ORD

Forfatter: Daniel Tafdrup
Originalsprog: nul
Omslag: Paperback
Forlag: Hoc est corpus

Martin er i tvivl om, hvad det vil sige at elske. Han fantaserer om andre muligheder, imens Maries engagement preller af på ham. Et møde med en gammel ven bringer det værste frem i Martin, og hans humør bliver ikke bedre i svigerfamiliens skød, hvor han føler sig komplet erstattelig. Hjemme igen på Nørrebro forsones de, mens de pakker ud og ordner lejlighed.
--------------------------------
Uddrag fra romanen: DRØMMETIGGERE OG HURTIGE SKO

Essayistisk roman om kærlighed og om at frigøre sig selv fra normerne i samfundet. Bogen består af seks dele, der portrætterer hovedpersonens faser i sin udvikling og i sit syn på kærlighed: Venskab-plus, Den ugengældte kærlighed, Affæren, Tosomhed, Solotilværelsen og Symbiosen.

Handlingen foregår hovedsageligt i København, hvor Martin bor og arbejder som arkitekt, men vi følger ham også til New York, London og Berlin, hvor han erfarer nye begyndelser og forskellige undergrundsscener, der alle hjælper ham med at finde vej i tilværelsen. Samtidig skildres den indre rejse og selvopdagelse gennem dét at acceptere ens sande natur og endda blive modig nok til at udleve, hvad der plejede at være skjulte fantasier eller indre dæmoner.

Romanen er en fortælling om at være tro mod sig selv og ikke mindst at turde være ærlig. Den viser, at der er mange andre måder at leve sit liv på end den forventede.

Fakta om bogen
Titel: DE TRE ORD
Forfatter: Daniel Tafdrup
Originalsprog: nul
Omslag: Paperback
Forlag: Hoc est corpus


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere