Den bedste guide til Skt. Petersborg

  • Nye udgivelser
  • 27/04/2017
  • HELIKON

Forfatter: Fritz Wolder
Sider: 112
Omslag: Hæftet
Forlag: HELIKON

Den bedste guide til Skt. Petersborg giver et klart og samlet overblik over de mange seværdigheder i Ruslands kulturhovedstad, hvor arkitekturen, de enestående kunstsamlinger, musik- og teaterlivet, naturen omkring Nevaen, gastronomien og gadernes pulserende liv fra tidlig morgen til sen nat garanterer den besøgende en uforglemmelig oplevelse.  
Bogens forfatter har flere års ophold i byen bag sig og et indgående kendskab til landets historie og befolkningens mentalitet.  
I korte og kyndige afsnit tages læseren med rundt til både de steder, hvor turisterne kommer, og til dem, hvor de sjældent eller aldrig kommer. Den bedste guide til Skt. Petersborg gør det nemt for den enkelte at tilrettelægge rejsen efter de seværdigheder, der har størst interesse, således at udbyttet bliver maksimalt – også selv om opholdet kun er af kortere varighed, og uanset om man rejser alene eller i gruppe sammen med andre.  
Ikke blot er Skt. Petersborg en af verdens smukkeste byer med et overflødighedshorn af attraktioner, den har også været scenen for nogle af de mest dramatiske begivenheder i Ruslands og verdens historie. Den bedste guide til Skt. Petersborg er samtidig et panorama over mere end 300 års russisk historie fra byens grundlæggelse i 1703 og frem til vores egen tid med dens tydelige tegn på, at Rusland endnu en gang går sine egne veje.

Fakta om bogen
Titel: Den bedste guide til Skt. Petersborg
Forfatter: Fritz Wolder
Sider: 112
Omslag: Hæftet
Forlag: HELIKON


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere