Den lille Frelser

Forfatter: Martin Bartholdy
Originaltitel: Den lille Frelser
Illustrator: Jens Monrad
Sider: 268
Omslag: Hardback
Omslagsgrafiker: Søren Klok
Omslagsillustrator: Jens Monrad
Forlag: Brændpunkt

Sære ting sker på Østerbro den aften

En fangetransport vælter, og en ung mand kun iklædt undertøj undslipper og bliver kort efter fundet af ekspedienten i Sweetis Candy store ved Trianglen.

Han er vokset op i en celle og har ikke noget navn, ingen baggrund og ingen evner. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Til gengæld har han den besynderlige egenskab, at alle får en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, afstedkommer han mirakler.

Den lille Frelser får millioner af følgere på de sociale medier og bliver snart for stor til Danmark og når til USA, hvor han turnerer med et entourage af Hollywoods celebs og realitystjerner og inviteres på kaffe af de fire nulevende ekspræsidenter i The Oval Office. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted. 

Men som i alle eventyr går det galt en dag …

Den lille Frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes på SoMe er det vigtigste, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberømte. Romanen byder på et persongalleri med berømtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche, Salman Rushdie og en elevator styret af HAL9000 fra Kubricks Rumrejsen 2001.

Martin Bartholdy er en dansk forfatter, der under pseudonym har skrevet en række romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treårige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Shortlisted til franske Prix du roman Fnac og Prix du roman Chapitre européen.

Fakta om bogen
Titel: Den lille Frelser
Forfatter: Martin Bartholdy
Originaltitel: Den lille Frelser
Illustrator: Jens Monrad
Sider: 268
Omslag: Hardback
Omslagsgrafiker: Søren Klok
Omslagsillustrator: Jens Monrad
Forlag: Brændpunkt


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere