Den usynlige digtsamling

På Peter Poulsens 70-års dag udsendte Lindhardt og Ringhof hans seneste digtsamling Rulleteksterne i to udgaver – både som almindelig bog og som e-bog. Bogen er imidlertid udgivet som print-on-demand, og kan kun købes på forlagets hjemmeside til kr. 199,95. Ifølge Politikens anmeldelse er prisen som e-bog kr. 49,95, men bogen kan ikke købes i Boghallen med 20 % rabat på et Plus...

På Peter Poulsens 70-års dag udsendte Lindhardt og Ringhof hans seneste digtsamling Rulleteksterne i to udgaver – både som almindelig bog og som e-bog. Bogen er imidlertid udgivet som print-on-demand, og kan kun købes på forlagets hjemmeside til kr. 199,95.

Ifølge Politikens anmeldelse er prisen som e-bog kr. 49,95, men bogen kan ikke købes i Boghallen med 20 % rabat på et Plus Kort, som man fejlagtigt havde skrevet i anmeldelsen. Det blev dementeret dagen efter. Skal man købe bogen i en boghandel, har Saxo den til kr. 266,60, og andre boghandlere der skaffer den hjem, er også nødt til at lægge ekstra avance på. E-bogen koster kr. 143,95 hos Bøger & papir, mens Saxo har den til kr. 133,88 (mod en normalpris på kr. 189,95 – hvordan de så er kommet frem til den).

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere