Der er troldddom på din læbe

Forfatter: Peter Abrahamsen
Sider: 51
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Amedia

Digtsamling og CD trilogi med 18 udvalgte Emil Aarestrup digte 
Ny melodibog med 18 digte af Emil Aarestrup – sat i musik af Peter Abrahamsen samt den sidste af 3 CD’er med Aarestrups digte 
Sjælden samling af perler fra Emil Aarestrups hånd:  
Musikeren og komponisten Peter Abrahamsen har nu udgivet dels den sidste CD i trilogien med digte af Emil Aarestrup, dels en lille bog med de 18 digte, som trilogien indeholder. Ikke kun teksten, men også noderne til de nyskrevne melodier, som Abrahamsen har stået for. 
- Denne lille bog, som består af 18 udvalgte digte, fremhæver det sanselige, erotiske, som Emil Aarestrup var mester i at beskrive, fortæller Peter Abrahamsen.   
- Jeg har altid været betaget af digtenes mundrethed, deres sensuelle omskrivninger og antydninger, deres sanselighed, men det er ikke kun det sensuelle, der gør hans lyrik enestående, det er også hans måde at fortælle en historie på: Teksterne er letflydende og letforståelige, og hans mange metaforer gør digtene sjove at læse. Hans måde at bearbejde det danske sprog, hans formsprog med mange selvopfundne ord og hans præcision i beskrivelserne er meget inspirerende.   
Digtsamlingen og melodibogen indeholder disse digte:   
Angst Amaryllis (Nu tændes Stjernen) Til en Veninde Lokkerne Den lyseblå Badevogn Du er som en Rose rød På Bjerget Henrykkelse Tilståelse  Kom Guds Engel, stille Død Bebrejdelsen Omvendelse  Rosenmærket (2 digte; Straffen og Dødsstraffen Kun en time Skoveensomhed Det Ubegribelige Kanefarten Jeg havde fået Brev fra dig, Nanette 

Fakta om bogen
Titel: Der er troldddom på din læbe
Forfatter: Peter Abrahamsen
Sider: 51
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Amedia


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere