Der findes ikke løsninger, kun beslutninger

Forfatter: T.R. Kirstein
Sider: 60
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Rasmus Graff
Forlag: OVO press

Det er åbent, hvad Der findes ikke løsninger, kun beslutninger handler om. Det er der plads til, at læseren selv kan finde ud af. Fra forlagets side kan siges, at den for os bl.a. handler om, hvordan handlinger, perspektiver og opfindelser skaber nye måder at tænke på, handle på, opfinde på, have med tingene at gøre på. 
Ting hænger sammen, og T.R. Kirsteins bog er et bidrag til vores kosmologi. Blandt midlerne er syntaks og kollektiv hukommelse og -glemsel.
Hvad der imidlertid er helt klart, helt fast, er hvad bogen handler med. Den gør noget med gentagelser og navne. Strukturen er enkel, for igen og igen stiller bogen det samme spørgsmål: Hvad ville X gøre? Men den er ikke rigid, der varieres over den: Hvad ville X, som …, og som …, gøre? En struktur og et indhold, der trækker tråde til konceptuel poesi, selvhjælpslitteratur, idehistorie og kulturelle guidebøger.
T.R. Kirstein (f.1972) laver kunst der stiller spørgsmål og skaber muligheder for tænkningen via ofte konceptuelle installationer i forskellige materialer, lyd, tekst og ofte i samarbejder med ligesindede, men væsensforskellige kunstneriske praktikere, såsom fotografer, digtere, musikere, billedkunstnere. Han var med til at grundlægge Mayhem, venue for ekstrem musik og lyd, og er kurator for den tværmediale festival Click. Han underviser i filosofi og lydkunst på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Fakta om bogen
Titel: Der findes ikke løsninger, kun beslutninger
Forfatter: T.R. Kirstein
Sider: 60
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Rasmus Graff
Forlag: OVO press


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere