Det kan du bruge pausen mellem to bøger til

  • Bøger på bloggen
  • 01/05/2019
  • T J

Du kender helt sikkert den følelse, når man lige har færdiggjort en større bog. Man føler sig mæt, og har brug for en pause, før man igen kan begynde at læse videre på en ny bog.

Hvis du har oplevet det, så vil vi herunder komme med et par glimrende bud på, hvad du kan bruge den pause til.

Vi kan tease med, at du kan snuppe en god omgang motion til at få pulsen i omdrejninger, tage en tur ind til byen eller måske koble helt af mens hjulene spinner på Maria Casino.

 

Få pulsen op

En af de absolut bedste måder til at fordrive pausen mellem to bøger på, er ved at få pulsen godt op i vejret.

Det letteste vil naturligvis være en løbetur, det er også godt til at få koblet tankerne helt af. En ting er hvert fald helt sikkert, og det er, at du efter en god løbetur og en tur i badet vil være frisk og klar i hovedet til at påbegynde en ny bog.

Har du ikke overskuddet til at løbe, eller er du måske ramt af skader, så kan du i stedet lave diverse øvelser i hjemmet. Det vigtigste er bare, at du kan mærke pulsen banke.

 

Se filmatiseringen

Der findes efterhånden ikke en bog, som der ikke også er lavet en filmversion af. 

Derfor kan det være meget sjovt at sætte sig ned og se den film bagefter, at man har færdiggjort bogen. Det er med til at udfordre alle de tanker, som man har gjort sig i forbindelse med bogen.

Det kan være alt fra personligheden og udseendet på de karakterer, som man har forestillet sig, men det kan også være de mange andre detaljer.

Derudover er det også skægt at se, hvilke ting de undlader at tage med i filmatiseringen af en bog.

 

Tag ind til byen

Det kan være godt generelt at komme lidt væk fra det miljø, hvor man har siddet og læst sin bog.

Har du en foretrukken stol, som du altid sidder i, når du læser en bog, så kom væk fra det sted. Det kan give dig et mentalt overskud, at komme væk fra det område, fordi din hjerne på forhånd ved, at du skal til at påbegynde et nyt ‘projekt’ og det kan tage krævende energi.

En god ide er derfor at tage et smut ind til byen. Kig i butikker og gå lidt rundt. Efter lidt tid, vil du automatisk begynde at savne at læse, og så kan du vende snuden hjem igen.

---


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere