Det offentlige projekt

Undertitel: set i et organisatorisk perspektiv
Forfatter: Mikkel Kaels
Sider: 167
Omslag: Hæftet
Forlag: Samfundslitteratur

Hvornår er et offentligt projekt en succes, og hvordan bør projektet gennemføres for at opnå succes?
Skaber et projekt værdi, bliver det en succes, men hvordan forstås værdi i de offentlige organisationer? Det kommer an på øjnene, der ser. Offentlige projekter i politisk styrede organisationer har særlige vilkår, som er vigtige at sætte sig ind i. Det offentlige projekt - set i et organisatorisk perspektiv giver aktørerne i og omkring offentlige projekter en bredere forståelse af præmisserne for offentlig projektledelse.
I bogen præsenteres de rammer, som de offentlige projekter opstår i, skal løses i, og som de gerne skal have succes i: såkaldte projektarenaer. Projektarenaer rummer en lang række forskellige og modsatrettede krav og forventninger, og det påvirker projekter på forskellige måder og sender dem ofte i forskellige retninger med den konsekvens, at kompleksiteten omkring dem øges voldsomt.
Det offentlige projekt - set i et organisatorisk perspektiv er til ledere, mellemledere, projektledere og medarbejdere i og omkring det offentlige. Bogen kan også bruges på uddannelser og efteruddannelser inden for projektledelse i det offentlige.

Fakta om bogen
Titel: Det offentlige projekt
Undertitel: set i et organisatorisk perspektiv
Forfatter: Mikkel Kaels
Sider: 167
Omslag: Hæftet
Forlag: Samfundslitteratur


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere