Det var altid dig

Forfatter: Colleen Hoover
Originaltitel: Regretting You
Originalsprog: eng
Sider: 480
Omslag: Hæftet
Forlag: Lindhardt og Ringhof

International bestseller om familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen.

Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, kunne ikke være gladere for at være forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag, og den eneste, som kan skabe fred i husstanden, er Chris - Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, smadres freden, og hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer alle de implicerede.

Mens de kæmper for at få genopbygget deres liv, finder Morgan trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen?

Fakta om bogen
Titel: Det var altid dig
Forfatter: Colleen Hoover
Originaltitel: Regretting You
Originalsprog: eng
Sider: 480
Omslag: Hæftet
Forlag: Lindhardt og Ringhof


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere