Detailhandelens Fagprøvepris til boghandler

Bogbranchen gjorde sig fordelagtigt bemærket, da Detailhandelens Fagprøvepris blev uddelt.13 handelsskoler havde indstillet 37 projekter til bedømmelse hos det panel, der var nedsat af Dansk Handel og Service og Dansk Principalforening.2. præmien gik til den 31-årige Inger Schärfe, der i sommer blev udlært i Studiebogladen i Århus. 2. præmien er på 15.000 kr., og projektet handlede...

Bogbranchen gjorde sig fordelagtigt bemærket, da Detailhandelens Fagprøvepris blev uddelt.
13 handelsskoler havde indstillet 37 projekter til bedømmelse hos det panel, der var nedsat af Dansk Handel og Service og Dansk Principalforening.
2. præmien gik til den 31-årige Inger Schärfe, der i sommer blev udlært i Studiebogladen i Århus. 2. præmien er på 15.000 kr., og projektet handlede om H. C. Andersen i bøgernes verden med udgangspunkt i den skærpede konkurrence, der har været efter 1. januar i år. Formålet var at sætte fokus på bogen ved at lave en H. C. Andersen-uge, der samtidig skulle profilere den Gad-ejede strøgboghandel som en spændende og anderledes boglade.
Inger Schärfe var cand. mag. i litteraturvidenskab fra Aarhus Universitet, inden hun gik i boghandlerlære, og hun fortsætter i Studiebogladen efter endt læretid.
Bogmarkedet vil i en senere artikel præsentere det prisbelønnede projekt.
(Bogmarkedet nr. 40 2001)

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere