DLI uss genopstår

Den Litterære Institution under stadig skælven (DHI uss) genopstår til september. Initiativet blev skabt i 1983 af Peter Seeberg og direktør i Biblioteksforeningen Flemming Ettrup. Fra 1990 blev der afholdt tredages møder på Hald Hovedgaard ved Viborg. Her mødtes bogens folk, forfattere, forlæggere, boghandlere, bibliotekarer, kritikere, journalister, forskere, undervisere og andre, der...

Den Litterære Institution under stadig skælven (DHI uss) genopstår til september. Initiativet blev skabt i 1983 af Peter Seeberg og direktør i Biblioteksforeningen Flemming Ettrup. Fra 1990 blev der afholdt tredages møder på Hald Hovedgaard ved Viborg. Her mødtes bogens folk, forfattere, forlæggere, boghandlere, bibliotekarer, kritikere, journalister, forskere, undervisere og andre, der beskæftiger sig med bogens vilkår.

Da Flemming Ettrup døde i 2006, var der ikke nogen naturlig efterfølger til at videreføre den årlige samling. Nu har en halv snes ildsjæle med Jens Smærup Sørensen som talsmand fået DLI uss på skinner igen.

I fremtiden vil det årlige arbejdsmøde blive på to dage – i år fredag 10.- lørdag 11. september, og programpunkterne omfatter oplæg og diskussioner om det digitale bibliotek, de perspektiver e-bogen rejser, tendenser i den nye litteratur samt bestselleren og dens betydning for det samlede bogmarked.
Se programmet på haldhovedgaard.dk, og tilmelding kan finde sted på dliuss@hotmail.com.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere