Dobbeltblind

Forfatter: Edward St Aubyn
Originalsprog: eng
På dansk ved: Camilla Christensen
Sider: 325
Omslag: Hæftet
Forlag: Gads Forlag

DOBBELTBLIND er en roman om tre venner og en tour de force af en fortælling om menneskets natur og begær efter viden, kærlighed, penge, frihed, sex, magt og mening.
Olivia, hendes kæreste Francis og studieveninden Lucy har alle en baggrund inden for biologi, men er gået i hver sin retning: Olivia er som forsker – og adoptivbarn – optaget af arv og miljø. Francis bor langt ude på landet, beskæftiger sig med genforvildning af naturen og er ikke bleg for at eksperimentere med svampe. Lucy arbejder for en venturekapitalfornd, der investerer i biotek og livsforbedrende teknologi.
Da de tre venner mødes i London, gør Lucy en fatal opdagelse, som kommer til at binde dem uløseligt sammen. I de kommende måneder bliver Lucys excentriske chef, Olivias psykologforældre og en skrøbelig ung mand ved navn Sebastian trukket ind i vennernes kredsløb. Ingen af dem vil forblive den samme.
DOBBELTBLIND bevæger sig fra England til Côte d’Azur og Californien og fra bevidsthed til bevidsthed. Det er romankunst fra en Englands største forfattere, der i én og samme bevægelse formår at føre læseren ind i neurologiens, psykologiens og genetikkens verden og at fortælle en uforglemmelig historie om kærlighed, frygt og mod. 
Pressen om DOBBELTBLIND:
“Oplevelsen af St Aubyn er umulig at glemme.”Jonathan Franzen
”En fryd.”Zadie Smith
”En sublim karakterdrevet roman.”Publishers Weekly
“En roman med hjerte … DOBBELTBLIND er både klog og medfølende og stadfæster St Aubyns position som et af de største lys i britisk litteratur.”The Spectator
”En fejring af de bedste ting i livet … St Aubyns genopfindelse af sig selv som forfatter er en heltebedrift.”Sunday Times

Fakta om bogen
Titel: Dobbeltblind
Forfatter: Edward St Aubyn
Originalsprog: eng
På dansk ved: Camilla Christensen
Sider: 325
Omslag: Hæftet
Forlag: Gads Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere