Doktor Kolds testamente

Forfatter: Bo Skjoldborg
Serie: Milo og Tråd
Sider: 147
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Patrick Steptoe
Omslagsillustrator: Patrick Steptoe
Forlag: Forlaget Werther

En virkelig sjov og actionmættet historie til krimidrengene og -pigerne på 8-11 år.
Hvad gør du, hvis lynet slår ned, og en genial professor pludselig står lige foran dig?Doktor Karl Kold blev puffet ned i en glasfryser for 40 år siden. Nu er han tilbage og vil have fat i sin psykotvillingbror, Jack, der frøs ham ned. Og som kalder sig kongen af Arsenal, kaster med øl-glas og har et chokoladespringvand i haven.Vennerne Milo, Tråd og June beslutter at hjælpe Karl. Og snart går den vilde jagt efter guldscepteret med de funklende diamanter … og efter den eneste modgift, der kan redde Karls liv.
’Doktor Kolds testamente’ er en sjov, skør og spændende børneroman af forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’, ’Befri’-serien, ’Milo & Tråd’-serien og ’Vild-bøgerne’.
Seriebog 1: Historien er den første i 'Milo & Tråd'-serien og egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år.
Anmelderne siger om Doktor Kold-bøgerne:
“Man er fanget med det samme … Helt sikkert en bog som også er underholdende for voksne at læse. Så kan kun sige god fornøjelse.” (Splint, Bogrummet)
“‘Doktor Kold og spøgelsesmaskinen’ er en fuldkommen gakket fortælling om Milo, Tråd, June og videnskabsmanden Karl Kold … Anbefales varmt til oplæsning.” (Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen)
“***** Den er rigtigt morsomt skrevet og jeg grinte lige så meget som mine børnebørn … Så jeg kan kun på det varmeste anbefale bogen, og det er helt sikkert en serie som vi kommer til at læse flere af.” (Ulla Weishaupt, Bogrummet.dk)
“Det er første bind i det, der helt sikkert bliver til en ”Milo og Tråd-serie”. Der er brug for den slags nye ”De fem-bøger”. De er nemme at læse, de har et tidssvarende miljø, de har en kvik dialog og de giver masser af læsetræning.” (Bodil Christensen, Bogbotten)
“Det er en sjov og spændende historie, som desuden vil være let at læse for de fleste. Milo og Tråd virker som et par interessante hovedpersoner, som man gerne vil høre mere om, når historien er læst færdig.” (Martin W. Hansen, DBC)

Fakta om bogen
Titel: Doktor Kolds testamente
Forfatter: Bo Skjoldborg
Serie: Milo og Tråd
Sider: 147
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Patrick Steptoe
Omslagsillustrator: Patrick Steptoe
Forlag: Forlaget Werther


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere