Efteråret er langt væk

Hverdagen i en coronaramt bogbranche. Vi spørger, Lars Ringhof, litterær agent og ejer af Copenhagen Literary Agency, svarer.  

Hvad betyder aflysningen af forårets store bogmesser for dagligdagen hos jer?

”Vi er i mail- eller telefonkontakt med alle dem, vi skulle have haft møder med og har solgt Asta Olivia Nordenhoffs ‘Penge på lommen’ i Norge og Sverige.

På grund af aflysningen valgte vi at vente med at præsentere Kirsten Thorups ‘Indtil vanvid, indtil døden’ til efter udgivelsen i fredags. Vi regnede med, at anmeldelserne ville blive fremragende, så med dem har vi fået en god, ny anledning til kontakt, som vi har travlt med netop nu.”   

Kig i krystalkuglen er pr. definition skrøbelige, men hvilken betydning, tror du, forårets messeaflysninger vil få for efterårets messer (såfremt krisen er afblæst til den tid)? 

”Lige nu virker det som om forlag og forlagsredaktører i nogle lande har tid til at læse og tid til kontakt, fordi de ikke skal til møder og seminarer og på rejser, men det kan ændre sig.

Og vi har også venner og kontakter i nogle lande, som lige nu har andet at se til. Vi koncentrerer os om at holde forretningen gående fra dag til dag og fra uge til uge.

Efteråret er indtil videre langt væk.”  

Foto: Morten Holtum.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere