Ellinor

Forfatter: Katarina von Bredow
Originaltitel: Ellinor
Originalsprog: swe
På dansk ved: Lisette Agerbo Holm
Sider: 288
Omslag: Paperback
Forlag: Straarup & Co

“Hej,” siger Ellinor, “Hvad laver I?”Pigerne kigger på hinanden.“Ikke noget, som du behøver at blande dig i.”Ordene føles som at få en spand kold vand i hovedet,og piskeriset i maven pisker kulden rundt i hele kroppen.
“Meja?” siger Ellinor. “Hvad er der i vejen?”Hun kan selv høre, hvor skrøbelig hendes stemme lyder.Meja vender sig om.Hendes øjne bliver smalle, da hun ser på Ellinor.“Seriøst?” siger hun. “Er du virkelig i tvivl om det?”Ellinor tøver. En del af hende vil bare løbe væk.Men hun bliver jo nødt til at finde ud af, hvad der foregår.
Ellinor er en mester, når hun hænger under loftet i klatrehallen. Men på jorden skal hun hele tiden gå på listefødder for ikke at såre andres følelser. Derhjemme er mor jaloux på fars nye familie, og i skolen kan hendes to bedste venner, Meja og Leo, ikke lide hinanden. En dag begynder Viktor i klassen, og der bliver vendt op og ned på alting.
Ellinor må træffe et valg – skal hun blive ved med at gå på listefødder for at gøre andre glade, eller skal hun følge sine følelser?
“Ellinor” er første del i en trilogi om tilværelsen som nyudsprunget teenager. Serien er skrevet af den svenske forfatter Katarina von Bredow.

Fakta om bogen
Titel: Ellinor
Forfatter: Katarina von Bredow
Originaltitel: Ellinor
Originalsprog: swe
På dansk ved: Lisette Agerbo Holm
Sider: 288
Omslag: Paperback
Forlag: Straarup & Co


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere