En engel i sort

Forfatter: Stephanie Pihl-Krarup
Sider: 490
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Forlag: Forlaget mellemgaard

Året er 2005, og Sonni er 25 år gammel nyuddannet skolelærer. Med frisk mod og blod på tanden drager han mod sit nye arbejde i Kalundborg. Her finder han dog hurtigt ud af, at det langtfra er idylliske forhold, han kommer til at arbejde under i den lille kirkeby, hvor han møder den både fysisk og psykisk syge femtenårige Luna. Hvad er der galt med pigen? Kan det afhjælpes? Og hvorfor har de andre lærere på skolen ikke taget hånd om hende eller al den mobning, der foregår på stedet endnu? Vær klar til at få vækket hele dit følelsesspektrum, når Sonni leder dig igennem sine minder om, hvordan hans og Lunas liv blev flettet sammen og ændrede hinanden for evigt.       
Uddrag af bogen  “HAR DU NOGENSINDE PRØVET AT LIDE?” råbte Luna. Mikkiline rystede og tog et skridt mere bagud. “SVAR MIG!” skreg hun endnu højere. Jeg var bekymret for, hvad hun fandt på som det næste. Jeg havde hørt en del om hende og vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente mig. Jeg havde aldrig set nogen være så vred. Jeg ville gerne sige noget eller gøre noget, men var for chokeret til reelt at gøre det. “N... n... nej,” stammede Mikkiline. Luna hamrede begge næver i bordet foran sig med en styrke, jeg ikke havde forventet fra så lille et væsen. Jeg kunne mærke mit hjerte hamre voldsomt i brystet på mig, jeg var bange for, hvor meget hendes voldsomhed ville eskalere.
Om forfatteren Stephanie Pihl-Krarup (f. 1992) fra Kalundborg) er egentlig uddannet kok, men fik den tanke, at siden hun alligevel bruger 95 % af sin tid på at dagdrømme, kunne hun jo lige så godt skrive dem ned i det tilfælde, at andre folk kunne have glæde af at læse det.

Fakta om bogen
Titel: En engel i sort
Forfatter: Stephanie Pihl-Krarup
Sider: 490
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere