En sund kvindekrop

Undertitel: Sundhed, styrke og vitalitet
Forfatter: Anne van der Merwede
Omslag: Hardback
Forlag: Muusmann Forlag

Interessen for sundhed, kost og livsstil er meget stor, og denne bog er til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Bogen er fyldt med ny viden, råd og praksis, der fremmer velvære, styrker immunsystemet, mindsker inflammation, giver hormoner i balance og støtter fordøjelsessundheden. 
Bogen adskiller sig fra andre bøger ved at have helheden med, og samspillet mellem krop, sind og ånd. 
Bogen er delt i tre dele, en om kroppens funktioner, en del om kostens indvirkning på vores sundhed og den sidste del med opskrifter. Det er tre vidt forskellige dele, men de er alle med til at gøre det nemt for læseren at bruge bogen som en opslagsbog. Bogen er brugervenlig, og der er fokuseret på at gøre det nemt for læseren at plukke i informationerne. 
Bogen indeholder mere end 70 nemme opskrifter med tilhørende sundhedstips. 
Om forfatteren Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler, egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år, arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser. 

Fakta om bogen
Titel: En sund kvindekrop
Undertitel: Sundhed, styrke og vitalitet
Forfatter: Anne van der Merwede
Omslag: Hardback
Forlag: Muusmann Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere