eReolen: Vi har skam holdt møder med People’sPress

Degner fastholder, at der først var reelle forhandlinger 15. december. 

     
Det er ikke rigtigt, når Jan Degner, adm. direktør hos People’sPress, i en artikel i BogMarkedet siger, at der kun har været afholdt et enkelt forhandlingsmøde med eReolen – nemlig den 15. december. Mikkel Kristoffersen, der er specialkonsulent hos Københavns kommune, og med til forhandlingerne, skriver i en mail til BogMarkedet:
”Vi havde møde hos Peoples Press den 11. november, og vi havde et informationsmøde den 12. november hos Danmarks Digitale Bibliotek (et fælles orienteringsmøde for alle forlag, der er tilmeldt eReolen, red.), hvor Peoples Press deltog. At det tredje møde først blev 15. december, var et ønske fra People’sPress selv, der forståeligt nok havde brug for tid til at tænke og regne på tingene. Herudover har vi en del email-korrespondance, der viser, hvordan vi i løbet af efteråret gentagne gange har opfordret til at mødes – uden det store held. Vi dokumenterer selvfølgelig gerne alt dette.”
 
Ren statistik og praktik
Jan Degner skriver i en svarmail, at han ikke har deltaget i de møder, der bliver henvist til, men efter hans opfattelse drejede de sig ”alene om statistik og praktik m.m.”. Han fortsætter:
”Så i min optik er 15. december det første møde, der omhandler en eventuel forlængelse. Ikke mindst fordi at det er mig, der tager stilling til aftalen.”
 
Gensidig krænkelse – og forsoning
Degner forholder sig ikke til, at People’sPress skulle have undladt at reagere på opfordringer til at mødes tidligere men skriver videre:
”Jeg skal beklage at I har følt jer krænket, ligesom vi gjorde, da I i sidste uge udsendte en pressemeddelelse om, at People’sPress fortsat var med i eReolen, på trods at vi endnu ikke havde forhandlet. Det skrev jeg til jer om, men jeg mener ikke, I fik det dementeret.”
Til sidst rækker han dog hånden ud til forsoning:
”Lad os håbe, vi fremadrettet kan få klaveret til at spille ordentligt.”
Også Mikkel Kristofferen kan i mailen finde en forsonende tone frem, idet han skriver, at ”det er sikkert alt sammen en ulykkelig misforståelse”. 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere