Erik Christensen Stenbøg fylder 60 år

Redaktionschef for matematik på forlaget Alinea, Erik Christensen Stenbøg, fylder 60 år i dag.

Efter endt læreruddannelse fra Hjørring Seminarium i 1987 underviste Erik på skoler i Brønderslev, Hjallerup og Christiansfeld. I 1990 drog Erik og hans frue til Aasiaat, hvor Erik var ansat som lærer i tre år. I 1994 blev han leder af Den Marokkanske Skole. Her var han en velanskrevet leder, indtil han i 1996 blev ansat i Alinea som matematikredaktør og i 2000 forfremmet til redaktionschef.

Erik er en rigtig skandinav, opvokset i Vejle, har boet i Norge, Grønland, Helsingør og Malmø, inden han flyttede til hovedstaden, nærmere bestemt Frederiksberg.

Hans karriere og liv i det nordiske har uden tvivl været med til at udvikle den rummelige personlighed, som kendetegner ham i dag. Dette udmønter sig ikke mindst i hans ledelsesstil, hvor han er en dynamisk, demokratisk og yderst afholdt leder, der respekterer sine medarbejderes forskelligheder og giver dem mulighed for at udnytte deres forskellige kompetencer. Dette er stærkt medvirkende til, at hans afdeling er førende på markedet og at der ikke er mange elever i grundskolen, som ikke på et eller andet tidspunkt har siddet med en eller flere udgivelser fra hans afdeling i hænderne. 

For Erik er ingen arbejdsopgave for stor eller for lille. Har man ham som sparringspartner, kan man altid regne med hans ærlige og uforbeholdne mening, for det faglige indhold skal altid være i orden.

Erik er vellidt og afholdt af alle kolleger for sit hyggelige og muntre væsen. Når man henvender sig til ham om en sag – stor eller lille, er man sikker på hans engagerede deltagelse.

Til festlige arrangementer kan man regne med, at Erik er med til at sætte den gode stemning, og falder talen på fodbold, håndbold, fadøl eller en munter sang, er han altid klar til at give sit besyv med. 

Privat er Erik gift på 32. år og har to børn og tre børnebørn. Han sætter familien over alt andet og nyder fritiden med børnebørnene. Om sommeren bor Erik og fruen ofte i deres kolonihavehus i Herlev. Det betyder så, at han dagligt cykler omkring 30 km til og fra arbejde. Ellers holder Erik formen ved lige i fitnesscentrets romaskine flere gange om ugen.

BogMarkedet ønsker tillykke!


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere