Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Lucky Luke sadler om

  • Nye udgivelser
  • 25/09/2020
  • Cobolt

Forfatter: Mawil
Originalsprog: ger
På dansk ved: Ole Steen Hansen
Serie: Lucky Luke
Tegner: Mawil
Illustrator: Mel
Sider: 64
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt

»Sikke dog en … tåbelig opfindelse!« Kun fordi han ikke kan slippe sin gamle vane med at hjælpe folk i nød, befinder Lucky Luke sig uventet i sadlen på en cykel – med kurs mod San Francisco, hvor den geniale cykelfabrikant Albert Overman vil præsentere sit nymodens transportmiddel med kædetræk for storbyens borgere.   
Men skrupelløse slyngler, forstokkede bondeknolde og mistænksomme indianere – samt Overmans konkurrent, væltepeterfabrikanten A.A. Pope – gør alt for at bremse modernitetens sejrsmarch, så Lucky Luke må træde hårdt i pedalerne. 
Jolly Jumper udviser ringe forståelse for, at hans cowboy har skiftet befordringsmiddel …   
Dette ekstraordinære eventyr med Lucky Luke er skabt af den store tyske tegneserieskaber Mawil, født i Østberlin 1976. Han tegnede sin første Lucky Luke af efter et blad, der blev smuglet ind fra Vesten til DDR, og efter Murens fald fortsatte han med at reproducere sine egne tegneserier hos et kopifirma, inden han begyndte at studere grafisk design. Mawil er kendt for en række prisvindende tegneserier, blandt andre Kinderland, som han i 2014 vandt Max und Moritz-prisen for. Mawil arbejder og bor fortsat som tegneserietegner og -forfatter i Berlin. Han bryder sig ikke om at tegne heste, men er cykelentusiast. Lucky Luke sadler om er hans første officielle Lucky Luke-piratudgave. Læs mere på www.mawil.net

Fakta om bogen
Titel: Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Lucky Luke sadler om
Forfatter: Mawil
Originalsprog: ger
På dansk ved: Ole Steen Hansen
Serie: Lucky Luke
Tegner: Mawil
Illustrator: Mel
Sider: 64
Omslag: Indbundet
Forlag: Cobolt


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere