Fælleden

Forfatter: Robert Seethaler
Originaltitel: Das Feld
Originalsprog: ger
På dansk ved: Anneli Høier
Sider: 250
Omslag: Indbundet
Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag


Ny roman af den internationale anmelderroste forfatter til ET HELT LIV.
Hvis de døde kunne tale, hvad ville de så fortælle? Dette enkle spørgsmål er den fascinerende præmis for den prisbelønnede østrigske bestsellerforfatter Robert Seethalers nye roman, FÆLLEDEN. 
Scenen er kirkegården i den fiktive by Paulstadt, hvor de dødes stemmer stiger op fra gravene og fortæller om en lille by, et samfund, en verden. Og som altid hos Seethaler rummer det på overfladen undselige enorme dybder.   
I tredive kapitler af varierende længde, fra ét ord til 20 sider, fortæller de døde på forskellig vis om det, der prægede deres liv. Det kan være i fortællingens, listens eller aforismens form, men til fælles har alle de døde, at de giver stemme til noget grundlæggende menneskeligt. 
FÆLLEDEN handler om menneskeliv – enestående, men samtidig forbundne. Stemmerne i FÆLLEDEN kredser alle om, hvad der står tilbage, når livet er forbi og regnskabet gøres op.    

Om forfatterenRobert Seethaler er født 1966 i Wien og bosat i Berlin. ET HELT LIV blev en bestseller i Tyskland og har givet Seethaler ry for at være en af sin generations førende stemmer. FÆLLEDEN er forfatterens anden bog på dansk.

Fakta om bogen
Titel: Fælleden
Forfatter: Robert Seethaler
Originaltitel: Das Feld
Originalsprog: ger
På dansk ved: Anneli Høier
Sider: 250
Omslag: Indbundet
Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere