Fairytell indtager Schweiz

Børneplatformen lancerer i dag et samarbejde med tv-giganten Sky.

”Som de første i verdenen, samler vi video, live tv og bøger til børn i én samlet app på en nem og intuitiv måde. Det er et helt unikt tilbud, som bliver introduceret for hele Skys kundebase i Schweiz og for tyske schweizere, der har lyst til at abonnere på tjenesten direkte,” fortæller Henriette Høj Gharib, medstifter af Fairytell.

”Det bliver meget spændende at se, hvordan et så tværmedielt produkt, der er 100% dedikeret børn, bliver modtaget.” Det nye produkt får navnet 'Sky Kids'.

Men hermed er det eurpæiske eventyr ikke slut, da Fairytell ser på andre europæiske lande, som kunne have interesse i børne-nichen. Det er et marked med store muligheder, eller som Henriette Høj Gharib udtrykker det: "Vi har kun set toppen af isbjerget inden for digitale tilbud til børn.”

Siden Fairytell blev lanceret i Danmark for et par år tilbage, har man etableret sig med partnerskaber. Fairytells børnebøger udkommer igennem Bonniers børneapp ’SF Kids’ i Sverige og Nickelodeons app ’Nick Stories’ i både Danmark og Sverige.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere