Fandens orange stol

Forfatter: Kevin Hasselstrøm Larsen
Sider: 444
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
Forlag: Forlaget mellemgaard

Det hedder en triangel, når man er for vattet til at sige trekant. Sådan en befinder Jonas, Pernille og Mikkel sig i. Resten af tiden befinder Jonas sig i Fandens orange stol. Hvis han da ikke er ude og lege med sine fantasivenner. Jonas lærer på den hårde måde, at man kan elske dem, man mister, på mange måder, og man kan miste dem, man elsker, på mange måder. Han lærer også, hvad det vil sige at få et eventyr foræret, og hvor svært det kan være at håndtere sådan et eventyr. Stimulanser giver en fri, men billig fantasi. Ofte er han den billige i selskabet, selvom han som en forkælet fars dreng har særdeles dyre vaner. Det hjælper ikke at stikke af til hverken Berlin, Paris, Australien, og det nytter slet ikke at sidde plantet 24-7 i en orange stol med let adgang til dampbarnsmedicin.
Uddrag af bogen – Hvad fanden gør vi nu? – Vi futter ham af i momsbrænderen og sparker ham ud over kanten af taget på Hotel Australia, græd Mikkel med øjnene gemt mod min hals. Nille græd mod min hals. Vi snøftede alle tre. Jeg glemte helt ærligt at takke den blonde storkerede med de blå øjne for den smøg. Jeg render vel ind i hende igen en anden gang. Tænk, at jeg kunne få over mine læber at sige det til hende, inden jeg sagde det til de to mennesker, jeg elskede næsthøjest. Den, jeg nok elskede højest, var kun en tom skal, sjælsforladt, og var ved at blive gjort i stand af en sygeplejerske.          
Om forfatteren Kevin H. Larsen (f. 1977) er opvokset i Egtved. Han er uddannet tarmrenser og tilsynstekniker. Har tidligere arbejdet som højskolelærer og læser nu HF. Debuterede med romanen Tidsmaskinen i 2005. Han har desuden skrevet teaterstykkerne Den Hovedløse Baronesse og Red Udkantsdanmark samt dukketeaterstykket Piraten Blodøje gifter sig med Henriette von Humpenbein.

Fakta om bogen
Titel: Fandens orange stol
Forfatter: Kevin Hasselstrøm Larsen
Sider: 444
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere