Farlig ven

Forfatter: Bo Skjoldborg
Sider: 143
Omslag: Paperback
Forlag: Forlaget Werther

Pas på, hvem du skriver med … 

Vennerne Dizzy og Mango hygge-keder sig i 6. A. Men en dag dukker den nye dreng Heino op. Og så går tingene rimeligt amok med falske sms’er, en ond video og en nat på kirkegården med springknive, dejlige Alberte … og en tom grav.
’Farlig ven’ er en spændende og intens børneroman af forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’, ’Befri’-serien, ’Milo & Tråd’-serien og ’Vild-bøgerne’.
Bogen egner sig til oplæsning og selvlæsning fra 11 år.
Anmelderne skriver om forfatterens andre bøger:
"Kan man lide Bjarne Reuters sjoveste bøger, vil man også kunne lide ‘Vild flugt’ af Bo Skjoldborg.” (Troldspejlet, DR).
"Historien er hylende sjov og skønt illustreret … Fyldt med sjov og ballade, og samtidig er der masser af stof til eftertanke." (Weekendavisen)
"***** Herre godt! … Sjov og skør historie. Børn, som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog.” (Palles Gavebod og DBC).
"Bo Skjoldborg skriver små sjove, absurde og/eller actionpacked historier og den nye Befri-serie er præcis alle tre ting. Anbefales til børn fra ca. 9-10 år til både højt- og selvlæsning." (Bibliotekat)

Fakta om bogen
Titel: Farlig ven
Forfatter: Bo Skjoldborg
Sider: 143
Omslag: Paperback
Forlag: Forlaget Werther


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere