Farmen Hilltop

Forfatter: Tom Oxager
Serie: En Anna Storm-krimi
Sider: 210
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Forlag: Forlaget mellemgaard

Rigsvåbnet har i mange år haft til huse i en bygning på Flådestationen i Frederikshavn. En ordning begge parter har været både tilfreds og fornøjet med.  Et chefskifte ved søværnet gør det nødvendigt at finde nye løsninger.  Gamle kendinge, der har været sikkert anbragt i fængsel, dukker op. Et spionskib udfordrer installationer i det danske forsvar og saboterer landets infrastruktur. En bande franske banditter med mafiarelationer drager hærgende gennem Sydsverige og Vendsyssel.  Rigsvåbnet klarer de fleste udfordringer, men det koster dyrt!    Bag i bogen er der selvfølgelig nye opskrifter fra Anna Storms provencalske køkken.          
Uddrag af bogen  ”Jeg har selv afhørt naboerne, i dette tilfælde anklageren og hans hustru. I spisestuen, hvor kuglerne havde gennemboret vinduet, står i et hjørne en divan, hvor husets patriark åbenbart jævnligt tager sin middagslur under et særdeles spraglet hæklet slumretæppe. Over divanen hænger et prægtigt maleri, som fruen har arvet efter sine forældre, der havde en gård ved Tystrup-Bavelse-søerne på Sjælland. Motivet er en flot kronhjort, der spejler sig i en skovsø. To skud havde ramt hjortens krop på tilfældige steder. 9-mm-standardammunition. Fruen var i den grad ophidset, da hun opdagede teknikernes fund.”           
Om forfatteren Tom Oxager sidder i det idylliske Sæby, hvor han netop har afsluttet den niende bog i serien om Anna Storm og Rigsvåbnet. Dramatik, alvor og humor skifter i den tempofyldte beretning. I en anden serie, der omfatter Skurvognsdetektiven og Annabelle, er den kvindekære Kasper Havthorn og den aldrende krimiforfatter Ole Thorvaldsen på vej mod nye eventyr. 

Fakta om bogen
Titel: Farmen Hilltop
Forfatter: Tom Oxager
Serie: En Anna Storm-krimi
Sider: 210
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere