Ferie på Kreta byder på natur, kultur, historie og fantastiske madoplevelser

  • Bøger på bloggen
  • 01/09/2018
  • T J

Udforsk en ø pyntet med en charmerende arkitektur, udsøgt græsk køkken og smukke gyldne strande. Besøg de pulserende byer Agios Nikolaos eller Hersonissos, der er berømt for deres shopping, lækre restauranter og livlige barer - for ikke at nævne de fantastiske strande i nærheden.

Eller måske er en tur til Heraklion mere dig. Den største by på Kreta giver sine besøgende mulighed for at udforske det historiske centrum, som har en smuk beliggenhed - sørg for at stoppe ved det berømte arkæologiske museum i Heraklion. Herfra er det nemt at køre videre til de næste destinationer - lej en bil på ferien, så du helt selv kan planlægge din ferie.

For en mere stille tur kan de charmerende landsbyer i Chania være oplagte. Uanset hvor du vælger at slappe af på Kreta, vil det være en ferie fuld af naturskøn udsigt, vidunderlig kultur og dejlige minder. Flygt til den skønne solskinsø og bliv inspireret til, hvad du skal lave, hvis du er så heldig at have planer om at tage til Kreta.

Fordi der er så mange smukke, interessante og hyggelige steder at besøge på Kreta, er det oplagt at leje en bil på ferien. Du kan læse mere her om billig billeje, så du selv kan planlægge den tur, du drømmer om, når du skal besøge den største græske ø. Der kan være ganske mange turister i de mest populære områder, så hvis du gerne vil opleve det ægte Kreta, kan det kun anbefales at tage et smut forbi en biludlejning og køre afsted på eventyr.

Du vil helt sikkert få en unik oplevelse, hvis du leder efter mere uspolerede og lokale samfund rundt omkring på øen. Med øens størrelse er der masser af mulighed for at finde urørte steder, hvor du kommer til at være den eneste turist i byen.

Find den perfekte strand

På grund af Kretas store størrelse betyder det, at der er 650 km kystlinje rundt om øen. Strandene i Lassithi-området øst for øen er værd at besøge. Lej en bil på ferien på Kreta og hav muligheden for at finde den smukkeste og mindst befolkede strand i området. Du kan også finde en strand med solsenge, der kan lejes, shopping i nærheden og muligheden for at spise en lang frokost på en af de hyggelige caféer tæt ved vandet. Biludlejning på Kreta gør det muligt at finde den perfekte strand for dig.

Historiske seværdigheder

Kretas tidslinje strækker sig mere end 4.000 år tilbage. Faktisk krediteres øen for at være fødestedet for den moderne civilisation. Bevis for denne påstand kan findes på paladset i Knossos, i Heraklion-området. Minoerne, der boede her, var nogle af de første mennesker i verden, der havde mode, fester og kvinderettigheder. Overvej billig biludlejning på Kreta, så du nemt kan komme hertil.

Bjerglandskaber

Kreta har desuden en helt vidunderlig unik og uspoleret natur, som man ikke må gå glip af, når man besøger den græske ø. Den får den bedste fornemmelse for, hvad øen har at byde på i Samariakløften en times kørsel fra Chania. Kløften strækker sig over 16 kilometer, hvilket gør den til den længste i Europa. Da dette er en af de mest kendte seværdigheder på Kreta, er der altid mange turister. Det kan derfor betale sig at køre afsted så tidligt om morgenen som muligt for at undgå alt for store folkemængder på turen. Lej en bil på ferien og bestem selv, hvornår I kører mod Samariakløften.

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere